LEES MEER
BRAND IDENTITY

The Speech Republic

LEES MEER
Case

Public Search

LEES MEER
BRAND IDENTITY

Bencis

LEES MEER
BRAND IDENTITY

Domus Valuas

What we find to be
interesting and relevant.

Blog

Strategisch partnership Lefhebbers Brand Design & twelvetwenty

Blog

Lefhebbers schuift aan bij de Merkplaats

Voor een nieuw label hebben we Lefhebbers gevraagd om een website te maken en de huisstijl / identiteit vorm te geven. Naast een prettige samenwerking hebben we ervaren dat Lefhebbers kennis en kunde in huis heeft. Het was voor ons dan ook geen verrassing dat Lefhebbers een mooi eindresultaat heeft opgeleverd.

Olaf Bijlsma – Hypotheque

Wij werken heel graag en met veel plezier samen met het team van Lefhebbers. Zij brengen duidelijk in kaart wat onze wensen zijn en onderzoeken wat écht belangrijk is voor Bencis. Zo weten zij perfect hoe Bencis te presenteren. De fijne samenwerking heeft een frisse nieuwe website opgeleverd, de huisstijl is nieuw maar toch herkenbaar gebleven. Ook voor ad hoc zaken staat Lefhebbers voor ons klaar en denken ook dan goed met ons mee. Op Lefhebbers kunnen wij bouwen en rekenen.

Marieke Korenjak – Bencis

Met een deskundige en kritische blik blijft Lefhebbers ons uitdagen om verder te kijken dan de standaard. Wij zien hen als een flexibel verlengstuk van onze marketingafdeling waar we altijd op kunnen rekenen. Dankjewel Lefhebbers!

Lodewijk van Nooten – Bikeshift

“De scherpe spiegel van Lefhebbers, de goede content en een hele toekomstvaste vertaling van ons Vorsen verhaal is nu terug te vinden in onze branding. Daar zijn we supertrots op.”

Pieter Smit – Vorsen